Известие

Collapse
No announcement yet.

Реле за климатика

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Реле за климатика

Къде се намира релето за климатика? В жегите без клима не се живее. А моя отказа. Преди време климатика ми сам се включваше и изключваше и аз си мислех, че нещо е станало с бутона. Вчера разглобих и проверих - бутона си е супер. Когато подам 12V на климатика, се включва без проблеми, но 12-те волта не стигат до него при натиснат бутон. Всичко това ме навежда на мисълта, че някое реле е сдало багажа.
    Alfa Romeo 145, 1.6i boxer - продадена
    Alfa Romeo 164 Super, 2.0 TSPARK
    Lancia Kappa 2.4 5.20

Това реле се намира около жабката.
    AR 145 , 1.6 , 76 kw- ex; GT 1.9 JTD 110 KW
    Posted by Bat Vas:Алфиста трябва да има минимум две коли, ако не иска да ходи с градски транспорт от време на време.
    sigpic

Comment

И аз предпологах, че е някъде около колата . Не се срамувайте дайте малко повече подробности.....
      Lancia Kappa 2.4 5.20

Comment

Добре де, в ляво от жабката, мисля че там няма други релета освен това на климатика.
        AR 145 , 1.6 , 76 kw- ex; GT 1.9 JTD 110 KW
        Posted by Bat Vas:Алфиста трябва да има минимум две коли, ако не иска да ходи с градски транспорт от време на време.
        sigpic

Comment

Надявах се да получа отговор от сорта: "под кората има винт, бъркаш внимателно, отвиваш винта, махаш кората внимателно, защото е на щипки и отдолу е релето"! Защото иначе си е работа без да знам каквото и да е и може да си утрепа един ден без да направя нищо

П.П. Все пак и това е някакво напътствие, така че благодаря
          Lancia Kappa 2.4 5.20

Comment

Релето на климатика въобще не там а е отпред под предния капак.Като застанеш пред колата точно отдясно на акумулатора,фактически м/у него и кутийката с релетата на инжекциона има една скрита кутийка с капак вътре с релетата/3 бр. за климатика и 2 за перките/ и бушоните/2 бр./ на климатика.От опит го знам след ремонта на моя климатик миналата година Даже днес ги свалях да ги проверя дали няма окислено някое но всичко е ОК
            Fiat Idea 05" 1.9 Mjet N tuning
            Lancia Ypsilon 00" 1.2 Elefantino blu
            Piaggio Liberty 05" 50cc 2T

Alfa 33 1.7 16v SW-ex,Alfa 145 1.6 Boxer-ex,Alfa 146 TI-ex,Alfa 159 1.9 JTDm SW-ex

Comment

Да не отварям нова тема, купих си климатик за алфа 145 1,6 боксер. Някой да е слагал за да обясни как става работата
              Alfa Romeo 145 1,6 boxer 1995

Comment

Първоначално публикувано от KuPo
                Да не отварям нова тема, купих си климатик за алфа 145 1,6 боксер. Някой да е слагал за да обясни как става работата
                ужас
                не се хващай
                по лесно и безпроблемно ще ти е да си продадеш колата и да си купиш с клима
                Peugeot 607 2.7 HDI 204 hp
                EX: Alfa Romeo 156 1.8 TS 144 hp ГИ
                EX: Alfa Romeo 146 1.6 Boxer

Comment

Working...
                X